Általános kérdések

Mi az a DigitBooks?

A DigitBooks egy automatizált digitális felhőalapú könyvelési rendszer, amely kihasználja a Mesterséges Intelligencia (AI) és a Machine to Machine (M2M) technológia előnyeit és lehetőségeit.

Hogyan működik a DigitBooks?

 1. Beállítjuk a szamlazz.hu-ban vagy a billingóban a szükséges beállításokat.
 2. Kiállítod a számládat a vevődnek, amit mi 1 percen belül automatikusan lekönyvelünk a rendszerünkben.
 3. Költség számládat a rendszerünk 3 percenként átveszi a NAV-tól, amit a beállított paraméterek szerint lekönyvel az adott költséghelyre.
  (Neked csak arra kell figyelned, hogy a számlázó programodban minden bejövő számlád benne legyen.)
 4. Minden hónap elején a program elkészíti a bérszámfejtést.
 5. Elkészíti Neked a havi riportot, hogy tudd, hogy áll a céged eredménye.

Részletesen az alábbi linken olvashatod, hogyan működik a Digitbooks.

Kik használhatják a DigitBooks rendszerét?

A DigitBooks automatizált digitális könyvelési rendszert Magyarországon bejegyzett kisvállalatok (egyéni vállalkozások, egyéni cégek, Bt-k és Kft-k) használhatják, akik rendelkeznek szamlazz.hu vagy billingo előfizetéssel.

Tud-e a DigitBooks devizaszámlát könyvelni?

IGEN, a DigitBooks rendszere 39 különböző devizanemben kiállított számlát tud befogadni.

Ezen deviza számlák rögzítésekor a program automatikusan számolja a forintösszeget, valamint vevő/szállító számla kiegyenlítésekor automatikusan számolja az árfolyam-különbözetet. Fontos, hogy a a DigitBooks csak a forintban történő könyvvezetést biztosítja, tehát az adóbevallásokat és a mérleget is forintban tudjuk a NAV-nak és az Igazságügyi Minisztériumnak küldeni.

Csomagok és árak

Külön egyedi csomagokat hoztunk létre egyéni vállalkozóknak, alanyiadómentes cégeknek, áfás cégeknek.

Összehasonlító árakat itt találod meg: árak egyéni vállalkozóknak, árak alanyiadómentes cégeknek, árak áfás cégeknek.

A részletes árak ITT érhetők el.

Nálunk csak azért fizetsz, amire ténylegesen szükséged van!
Mi is 30.000 forintos óradíjon dolgozunk, mint a többi könyvelő iroda, de a Mesterséges Intelligencia (AI) és a Machine to Machine (M2M) előnyeit és lehetőségeit INGYEN biztosítjuk a Te cégednek is.

Milyen csomagjaink vannak?/Garancia

A könyvelés díjat negyedévente kell fizetned. 

30 napos pénzvisszafizetési garanciánk van.
Ha valamiért mégis úgy döntenél, hogy nem szeretnéd tovább használni a DigitBooks rendszerét, a szolgáltatás elérhetősége a 30 napos próbaidőszak lejártával korlátozásra kerül, majd további 60 nap múlva automatikusan megszűnik.

Hogyan és milyen feltételekkel tudok csomagot váltani?

Ha magasabb csomagot szeretnél választani, azonnal tudsz csomagot váltani. Ha alacsonyabb csomagot kérsz, a következő hónaptól tudjuk biztosítani Neked. Kérjük, hogy írj nekünk emailt ezzel kapcsolatban.

Meddig érhetők el a könyvelési adatok?

Ha nem szeretnéd a továbbiakban igénybe venni a DigitBooks szolgáltatást, a már kifizetett időszak lejártát követően 90 nap áll a rendelkezésedre, hogy a rögzített könyvelési adatokat (pl főkönyv, mérleg, kartonok, kimutatások) megigényeld. Természetesen ezalatt a 90 nap alatt bármikor dönthetsz úgy, hogy megújítod az előfizetésedet. A 90. napot követően már nem fogsz tudni adatokat igényelni.

Ha szeretnéd, hogy 90 napon túl is megőrizzük adataidat, arra adattárolási díj ellenében van lehetőség a mindenkor aktuális díjszabás szerint. Az adattárolásra vonatkozó igényedet írásban kell jelezned felénk az előfizetői szerződésed megszűnését követő 90 napon belül.

Automatizált digitális könyvelés

Teljeskörű könyvelési szolgáltatás csomagok, akár 20-50%-kal olcsóbban, mint más könyvelő irodáknál.

Számlázunk helyetted

Nincs időd a számlák elkészítésére vagy csak nem szereted az adminisztrációt? Ha szeretnéd, helyetted kiállítjuk és elküldjük a vevőidnek a számláidat.

Bérszámfejtés és EFO

Mi megtaláljuk számodra -a jogszabályokat betartva- az optimális megoldást, legyen szó állandó vagy alkalmi munkavállalóról.

Adóbevallások és mérleg

Minden adó- és járulékbevallást pontosan, határidőre elkészítünk és beküldünk, majd értesítünk a fizetendő összegekről. A mérleget és az éves adóbevallásokat beküldés előtt elküldjük Neked jóváhagyásra is.

Emlékeztetők és riportok

Követjük a legfrissebb jogszabályi változásokat és tájékoztatunk arról, ami a Te cégedet is érinti.

Telefonos és online ügyfélszolgálat

Csak kérdezz, mi válaszolunk! Kereshetsz minket telefonon vagy emailen munkanapokon 10 és 16 óra között.
Telefon: +36 70 479 5010
Összetettebb kérdésekkel kérünk, hogy emailben keress minket:
Email: konyveles@digitbooks.hu

Banki és ügyvédi tanácsadás

Segítünk neked megtalálni a legmegfelelőbb bankszámlát és ha cégeddel kapcsolatban szükséged van ügyvédi szolgáltatásokra, ebben is tudunk segíteni.

Automatizált fizetési felszólítás, ha nem fizet a vevőd

Segítünk neked, hogy a számlád ellenértékét a vevőd átutalja Neked. Legyen szó egyszerű fizetési felszólításról, ügyvédi felszólító levélről vagy közjegyzői fizetési meghagyás elindításáról.

Miért ilyen olcsó? Hogyan csináljuk?

 1. Professzionális digitális könyvelési megoldásokat kínálunk egyszerűen.
 2. Mindent digitalizálunk és automatizálunk amit csak lehet, és kihasználjuk a Mesterséges Intelligencia (AI) és Machine to Machine (M2M) előnyeit és lehetőségeit.
 3. Mi is 30.000 forintos óradíjon dolgozunk, mint a többi könyvelő iroda, de az AI és az M2M előnyeit és lehetőségeit INGYEN biztosítjuk a Te cégednek is.
 4. Csak egy rendszert használunk: a lényege, hogy kihasználjuk a könyvelő, számlázó, NAV online és banki programoknak azokat az adottságait, amelyek adatait összesítve automatizálttá tudjuk tenni a könyvelést.
 5. Nem kérünk felesleges adatokat, hiszen valamennyi már a rendelkezésünkre áll.
 6. Időt spórolunk Neked és a könyvelőnknek is. Nincs felesleges papírmunka.
 7. Csak azért fizetsz, amire ténylegesen szükséged van.
 8. A folyamathoz hozzátesszük adótanácsadói, bérszámfejtői szakértelmünket is, valamint szükség esetén NAV-képviseletet is ellátunk.

 

Válts könyvelőt akár év közben is

Mindenben segítünk Neked. Amire szükségünk van:

 1. Előző évi lezárt főkönyv és beszámoló (mérleg)
 2. Ha van tárgyi eszközöd, akkor tárgyi eszköz nyilvántartás
 3. Az idei évi külföldi számlákat kérjük + spec magyar számlákat (pl telefon számla) + bankszámlakivonatokat.

 

Tapasztalt könyvelők segítik a TE cégedet is

Könyvelőink több mint 20 éve könyvelnek kisvállalkozásoknak. Ez idő alatt olyan tapasztalatokat szereztek, ami alapján olyan automatizált digitális rendszert alakítottunk ki, amely rengeteget egyszerűsít a könyvelési feladatok elvégzésében.

A digitalizáció, amivel dolgozunk, 4-5 éve még elképzelhetetlen volt. Ma már a könyvelési folyamatok 99%-át automatizálni tudjuk.
Ennek a rendszernek a használata a Te céged számára is kulcs lehet a legjobb eredmény eléréséhez.

Nálunk csak azért fizetsz, amire ténylegesen szükséged van!

Kapcsolat a számlázz.hu-val

Hogyan működik a Számlázz.hu kapcsolat?

A szamlazz.hu fiókodban könyvelői hozzáférést adhatsz a könyvelő programunknak.

A DigitBooks és szamlazz.hu fiókjaid összekapcsolását követően a szamlazz.hu rendszerében létrehozott vevő és szállító számlák, valamint a számlák „partner adatai” automatikusan megjelennek a DigitBooks rendszerében számlaképekkel és vevő számlák esetén a megadott kontírozás adatokkal együtt. A szinkronizáció 3 percenként történik.

Milyen adatok érkeznek a Számlázz.hu fiókból?

 • A Számlázz.hu rendszerben létrehozott vevői számlák (te általad kiállított) és a hozzájuk tartozó számlaképek
 • A számlák partner, dátum, deviza, tételadatai, vevő számlák esetén a Számlázz.hu-ban beállított kontírozással rögzítve
 • Autokassza használata esetén a banki tranzakciók adatai

A szamlazz.hu #profi díjcsomagjában archiválhatod a kimenő és bejövő számláidat, így egy NAV ellenőrzéskor sokkal egyszerűbb benyújtani korábbi számláidat. További előnyökként tudhatod magadénak, hogy az összes kimenő és bejövő számlát egy helyen kezelheted. Rengeteg időspóroló megoldásra tehetsz szert: számla másolási funkció, automatikus partneradat-kitöltés, ismétlődő számlázás funkció és még rengeteg olyan lehetőség, amivel energiát takaríthatsz meg magadnak.

A szállítói számlákat a NAV online számlarendszerén keresztül megkapjuk és automatikusan könyveljük azokat. Fontos, hogy a szállítói számlákat neked kell gyűjteni és megőrizni a jogszabályban előírt ideig (jelenleg 8 évig). Ezt érdemes digitálisan megtenned.

A Digitbooks a szamlazz.hu számlázóprogramot ajánlja.

 

Kapcsolat a billingóval

Hogyan működik a Billingó kapcsolat egyéni vállalkozóknál?

Ha KATA-s vagy átalányadózó egyéni vállalkozó vagy és billingót használsz, a DigitBooks és billingo rendszereid összekapcsolását követően a billingo rendszerében létrehozott vevői számlák, valamint a számlák „partner adatai” automatikusan megjelennek a DigitBooks rendszerében számlaképekkel.

Hogyan működik a Billingó kapcsolat cégeknél?

Ha KIVA vagy TAO szerint adózó cégeddel billingót használsz, a DigitBooks és billingo rendszerek összekapcsolását követően a billingo rendszerében létrehozott vevői számlák, valamint a számlák „partner adatai” automatikusan megjelennek a DigitBooks rendszerében számlaképekkel és vevő számlák esetén a megadott kontírozás adatokkal együtt. A szállítói számlákat a NAV online számlarendszerén keresztül is megkapjuk és könyveljük azokat. Fontos, hogy a szállítói számlákat neked kell gyűjteni és megőrizni a jogszabályban előírt ideig (jelenleg 8 évig). Ezt érdemes digitálisan megtenned.

Biztonságban vannak-e az adataim?

Természetesen igen. A DigitBooks Magyarországon tárolja az adatokat. Az adatokról minden nap biztonsági mentés készül.

DigitBooks.hu – Automatizált digitális könyvelési megoldások egyéni vállalkozóknak és kis cégeknek. Bruttó 9.990 Ft-tól

Lépj velünk kapcsolatba